Dit blog gaat over;In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!

donderdag

Rare poes, rare drank en raar plantje.

Eerst de poes dan maar?


Vergeten de flits aan te zetten in een, nagenoeg donkere slaapkamer. De flitsfoto's, hierna genomen, zijn bloedscherp, maar toch kies ik voor deze. Hij heeft meer de sfeer van de waargenomen realiteit.
Wat zeg ik dat laatste toch weer mooi, hè?


Maar waar het eigenlijk om gaat is het gedrag van deze dame. Rechtsboven zie je haar zwarte, door mij geoorloofde, eigen slaapplek naast het "baasje". (Volgens mij is zij eerder het "baasje" in huis dan ik!)
Zodra ik mijn billen licht, weet mijn poes niet hoe snel ze zich moet nestelen in mijn open geslagen wond van mijn slaapgenot!
Terug van het toilet, glaasje water of een tuindeurcheck, ligt ze er alweer bij of ze nooit ergens anders gelegen heeft.
Dit keer presteerde ze het om binnen 2 minuten in kattencoma te liggen!
Pas na de derde flits van mijn, in de haast even van beneden gehaalde fototoestel, keek ze me slaperig aan en suggereerde verontwaardiging. Daar trapte ik niet in, en toen ik haar dominant gedurende enkele seconden in de half geloken katten ogen had gekeken, droop ze slaafs af naar haar 'zwarte' eigen verblijf...


Drank verhaal inkorten vanwege uitgelopen poes?


Ach, nee...bloggen doe je voor de lol, dus gewoon het drank verhaal;
Blenderen en sporten, heeft dat iets met elkaar te maken?  Ja, in mijn geval wel. Beide goed voor gezondheid en conditie, beide zijn een sport voor me geworden en beide doe ik met veel plezier.
Dit keer was mijn blendmix huidskleurig geworden. Neeeee, er zat geen kipfilet door en ook geen gepaneerde varkensschnitzel!
Het had te maken met vlierbessensap, perzik, muesli, kwark, banaan, peer en een flinke lepel appelstroop.
Als gezond lekker smaakt wordt het toch weer bijna "gevaarlijk", want van de hoeveelheid van dit spul die ik naar binnen werk, val je geen grammetje af. Of zou dat eerder komen door mijn huidige chocolade verslaving? Ik vermoed toch dat laatste. De vier ons choco die ik soms op één dag verorber, bevat ongeveer in het totaal 2450 calorieën!

Stel dat ik niet daarnaast dagelijks naar de sportschool ging....Ai, ai, ai!
En ik weeg evengoed al 6 kilo teveel. ( Als ge maar leut het?)


Inmiddels niet meer zo raar plantje.

Regelmatig ben ik zeer onlogisch bezig, dat heb je wel vaker bij mensen die gek zijn op logica.
Dit stukje "kind" (Stekkie van kindje op moeders schoot) wilde ik eigenlijk, koet ke koet (Frans voor beginners ) perfect in beeld brengen, opdat de aard van het plantje voor de volle 100% tot zijn recht komt!
En wat doe ik! Bij elke foto die ik er tot op heden van gemaakt heb, leid ik de boel af door irrelevant aanwezige objecten!
Laten we het maar mijn "veelzijdigheid" noemen. Bijna had ik getypt "versatile", maar dat schijnt iets héél anders te betekenen.
;-)
(Overigens is dit stekje spontaan ontstaan, het viel van z'n steel door mijn geschuif en gedraai!)

3 opmerkingen:

 1. Mooi stekkie hoor, goed voor zorgen, af en toe een praatje en het groeit als kool.

  p.s. haha de reactie mogelijkheid ook goed gekomen..!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mezelf wijsgemaakt dat afvallen niet meer haalbaar is op een bepaalde leeftijd. Dat vergemakkelijkt veel. Of het ook gezond is op de lange duur?"
  Ach de ouderdom komt met gebreke en tot nog toe kan ik me goed redden. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. allemaal raar en ook raar en vervelend reactievenster :-)
  in fruit zit ook veel suiker hé Walter

  BeantwoordenVerwijderen