Dit blog gaat over;In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!

donderdag

Het had....De bedoeling was een bericht te schrijven over hoe we elkaar altijd trachten naar het 'gemiddelde' te duwen of te trekken en hoe we daardoor verandering tegen houden.
Het had...moeten gaan over hoe je daar mee omgaat als je niet tot 'het gemiddelde' behoort, maar je je soms nou eenmaal moet aanpassen om te overleven.
En wellicht had dit bericht kunnen gaan over hoe we uit angst voor het 'onbekende', het nieuwe, de verandering binnen onszelf, elkaar in dat 'gemiddelde' midden willen houden om vooral ook niet met onszelf geconfronteerd te worden.
Het had ook zullen gaan over dat we elkaar daardoor klem zetten om dingen te blijven doen, te blijven 'denken' die eigenlijk helemaal niet bij ons passen.

Het had misschien een bericht geworden dat zwaarmoedig over zou komen, terwijl het alleen maar inzichtelijk bedoeld was.

Ach, weet je..ik pas me aan aan het gemiddelde en stel dat bericht maar niet samen...
Het had....best een aardig bericht kunnen worden, toch?

(@@@)

De koffie mag jezelf inschenken en er is nog voor 3 lezers koek...

2 opmerkingen:

  1. het had....lekkere koffie en koek kunnen zijn als ik nu bij je aan tafel zat ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. indien, en het had
    maar we doen verder met hoe het is :-)

    BeantwoordenVerwijderen