Dit blog gaat over;In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!

woensdag

Hellup!


Morgen wordt er een sleutelkluisje geplaatst..
Toch is het van de gekke dat ik dit allemaal laat gebeuren.
De vrije wil is uitgeschakeld.4 opmerkingen:

 1. Oei, weer een pincode om te onthouden....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb eens even op Google gezocht wat een sleutelkluis is. Je loopt zo wel tegen dingen aan waar je eerder misschien niet van hoorde Walter? Is
   het zodat hulpverlening binnen kan komen? Aan de ene kant fijn, je hoeft niet bang te zijn dat hulp je niet meer kan bereiken. Aan de andere kant eng want je weet niet wanneer iemand binnen komt. Misschien kun je afspreken dat ze eerst bellen en dat ze pas die kluis gebruiken wanneer je niet reageert?

   Verwijderen
 2. In geval van nood...... denk dat het op dit moment geen slecht idee is..... of wil je weer drie dagen ergens liggen ....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk vind je het allemaal heel erg dat gevoel van... (vul zelf maar in) maar toch kan het je kwaliteit van leven verbeteren onder veranderde omstandigheden. Sterkte met de acceptatie.

  BeantwoordenVerwijderen