Dit blog gaat over;In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!

zaterdag 7 april 2018

Gistermiddag was ik even alles kwijt.Aan het eind van de middag overviel de waanzin van de situatie waarin ik verkeer mij ineens totaal.
En weg was mijn kracht...En dat terwijl we die ochtend weer eens gezwommen hadden in Spijkenisse, een prachtig luxe zwembad.
In de middag had ik weer een gesprek met de fantastische vrouw die ik zo nu en dan beneden ontmoet. Men heeft het wel eens over 'engelen'...een vrouw die ik zeer bewonder, gelukkig is ze geen heilige!
En toch, later in de middag was ik ineens even al mijn kracht kwijt, maar ik vertrouw erop dat ik sterker dan ooit weer verder zal gaan...

5 opmerkingen:

 1. Ik begrijp heel goed dat je je zo kunt voelen. Het andere gevoel, ik noem het maar even je zen boeddhistische gevoel komt heus wel weer terug. Maar natuurlijk kun je je zo voelen. Je hebt nogal niet wat meegemaakt. Wat ik niet zo goed begrijp. Is het nu de bedoeling dat je in dit verzorgingshuis blijft?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, Geri toch! De schrik slaat me om het hart!!! Mijn bedoeling is het zeker niet en dat gaat ook niet gebeuren, welke rare trucs ze ook verzinnen! Mijn wakende engel zegt altijd; Het komt goed, mijn jongen..hihi.

   Verwijderen
  2. ik duim voor je Walter. Ik blijf het een rare bedoening vinden. Ik hoor niets anders dan dat mensen thuis moeten blijven wonen. Ik kan me voorstellen dat iemand lijdelijk wordt opgenomen. Maar dan ga je toch niet de huur opzeggen, etc.

   Verwijderen
 2. Dat dit maar weer snel mag gebeuren Walter. Geniet van je delen. Hihihi ben nu maar begonnen met dagelijks te komen kijken in plaats van alleen als ik zelf een tekst plaats. Dan is het echt n dagtaak.

  lieve zonnetjesgroet Karel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blij dat ook jij weer eens langskomt Kagib, je bent en blijft een inspiratie voor mij. Tegenwoordig lees ik met diepe belangstelling je dagboeken.
  Met dit mooie weer kan ik jou ook een zonnegroet doen...

  BeantwoordenVerwijderen