Dit keer maar eens zelf echte balletjes gehakt gemaakt.
Goed te doen voor een amateurkok als ik.
De aardappeltjes het eerst in de roerbakker gegooid en na korte tijd de gehakt balletjes.
Zijn je balletjes bruin gooi er dan maar de kort voorgekookte spruiten bij.
Vraag me niet hoe lang die alles te samen nog moet roer bakken!
Doe maar net als ik, op zicht en gevoel.
Na deze kookkunst had ik dit keer even geen zin het eindresultaat op de foto te zetten.
Ik kon geen bal meer zien!
( Meestal doe ik er ketchup bij..)
Een balletjes menuutje dus.
BeantwoordenVerwijderenLijkt me lekker op de spruiten na, want daar hou ik niet van..!
Fijne dag vandaag.
Met Ketchup en mayo smaakt alles ...... ook spruiten ;-)
BeantwoordenVerwijderenspruiten met ketchup, k weet zo niet
BeantwoordenVerwijderenEerst eten, daarna weten.. :-)))
Verwijderen