Dit blog gaat over;



In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!









zondag 18 november 2018

Steun van mijn trouwe lezers?


Maandag a.s. begin ik met het verder aankaarten van de tegenwerking die nog steeds wordt gegeven door degeen die mijn belangen zegt te behartigen i.v.m. het in orde maken van mijn overplaatsing naar de Savelberghof.
Toen zij werd ingezet hiervoor verzekerde ze mij dat ze haar best zou doen dit zo spoedig en goed mogelijk te regelen.
Het tegendeel is waar,want toen ik vroeg of ik het e-mail adres, waar zij mee communiceert kon krijgen....weigerde ze gewoon om mij dat te geven!
En dat terwijl  de Savelberg concrete afspaken met mij wil maken om alles eindelijk kort te kunnen sluiten.
Gelukkig gaat mijn broer daar achterheen!
Jullie kunnen begrijpen dat mijn vertrek hier, nooit in vrede kan gebeuren...integendeel, want ik ben begonnen met stappen te ondernemen om deze gang van zaken publiekelijk kenbaar te gaan maken.
Deze tegenwerking die ik al tijden ondervind, zoals b.v het afnemen van mijn internet dat ik via Slingedael gekregen had. Dat bewuste internet werd, achteraf gezien, gebruikt om mij aan banden te leggen en inzage te hebben wat ik er mee deed! Dat weet ik omdat er heel veel sites gebokkeerd werden. Het waren o.a. alle sites waardoor ik inzicht over mijn verblijf hier had kunnen opzoeken. Net zoals zij nog steeds proberen om mij het recht tot vrije meningsuiting te ontzeggen door allerlei dreigementen tegen mij te verkondigen!
En nog vele andere zaken zijn ronduit intimiderend en bedreigend...

Overigens, dankzij de bemiddeling van mijn broer wordt er ineens gedaan  wat ze mij hier nadrukkelijk hadden toegezegd; Zij waren er druk mee bezig, bleek dus achteraf een leugen te zijn geweest!

Nu blijkt dat inderdaad letterlijk een leugen te zijn geweest, want enkel als ikzelf of mijn broer wat druk op de ketel zette, ondernamen ze ineens iets,met als toevoeging alweer de loze belofte; we zijn er druk mee bezig!

Aan dit soort terreur moet een einde komen, niet alleen voor mij, maar ook voor iedereen die in dit soort zorgcentra hiermee geconfronteerd worden.
En dat zijn er ongelooflijk veel!

Nu mijn verzoek om de steun van lezers.
Via mijn e-mail adres zal ik iedereen van gegevens voorzien omtrent hetgeen er gaande is.
En met gegevens bedoel ik alle informatie over de personen die hier momenteel mee bezig zeggen te zijn! Natuurlijk met naam en toenaam en, indien gewenst mijn klacht over hen én over dit systeem.
Dit verzoek geldt natuurlijk ook voor eventuele medewerkers die het goed met mijn menen.

Vanzelfsprekend blijft dit altijd tussen hen en mij, geen enkele e-mail zal ik ongevraagd gebruiken in de strijd die ik nu moet  gaan voeren!
Ik blijk veel te lang goed van vertrouwen te zijn geweest, echt véél te lang...
Bij deze verzoek ik iedereen, waarbij er velen zijn die mij al jaren volgen, om mij zoveel mogelijk te steunen.
Nogmaals even mijn e-mail adres;
walterkas811@gmail.com.
Ook onder dit schrijven blijkt altijd al een envelopje te zitten via welk je mij kunt e-mailen.

Jullie begrijpen dat ik nu, meer dan ik mij ooit bewust was, dringend jullie steun nodig heb.
Hoe dan ook, vast hartelijk bedankt!

5 opmerkingen:

  1. Hai Walter, op wat voor manier kan ik tot steun zijn? Nog een fijne zondag voor jou. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel vreemd dat je reactie is verwijderd Lia? En nu maar hopen dat ik niet zelf op een verkeerd knopje heb gedrukt...

      Verwijderen
    2. Ik schreef je enkel dat ik niet geloof je vanuit Italie met bovenstaande kwestie te kunnen helpen. In ieder geval is mijn mail adres het volgende: lgovers@yahoo.it .

      Maar ik beken je al oprecht dat ik in ITALIE al meer bezig begin te zijn binnen de ggz daar, dus niet al te veel tijd zal hebben...

      Verwijderen
  3. Begrijp ook niet eens of hiervoor (= voor wat jij vraagt) tijd nodig is...?

    BeantwoordenVerwijderen