Geïnspireerd door tzaziki werd het toch een ander soort gerecht.
Meer een frisse rauwkostsalade.
Eigenlijk tevens een soort dikke saus voor bij het hoofdgerecht!
Komtie;
Magere kwark, knoflook, bosui,
fijngesneden paksoi en bleekselderij,
komkommer zonder zaad en wat fijngesneden
olijven.
Wat zout en peper, tikje zoet erbij
beetje citroensap en olijfolie.
Heb gekozen voor gedroogde kruiden, allen te vinden op de foto van gisteren.
Het is beter, vanwege de gedroogde kruiden, het gerecht ruim van te voren te bereiden en in de koelkast te zetten.
Kunnen de gedroogde "jongens" een beetje vocht opnemen.
Ooit wellicht een beschrijving van het hoofdgerecht, alhoewel dit er ook aardig voor doorkon!
( ik word zó duf van recepten beschrijven!!)
(@)
ik krijg zo het idee dat jij heel graag kookt Walter
BeantwoordenVerwijderengerechten dan hé :-)) niet koken van woede, bespaar me daar van
Ach, ik doe heel veel erg graag, soms zelfs niets!
BeantwoordenVerwijderenKoken van woede...?(ik zwijg, gnagna)
Smakelijk, ik krijg er honger van.
BeantwoordenVerwijderenLiefs, Haagje