Dit blog gaat over;



In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!









woensdag 29 juli 2009

En dan is er ineens een behoorlijke....

vermoeidheid en in alle eerlijkheid, het lukt mij niet zo best me daar aan over te geven. Ik weet uit ervaring dat het goed komt, maar op dit moment zit ik er midden in....en ik ga maar door en door! Toch is er veel ten goede veranderd in mij want ooit koste dit mij de kop en moest ik het bezuren met een soms langdurige depressie. Gelukkig ligt die periode achter me, maar dat vertrouwen moet nog wennen ANGST als zodanig roept het niet meer bij mij op, wel het "vinger aan de pols" gevoel oftewel; alert blijven dat ik niet over mijn grenzen ga......Je begrijpt het al?

Nog veel te leren dus. ( enigszins vermoeide maar toch welgemeende SMILE@) O ja, een betere versie zonder flits, pfffffffff....

2 opmerkingen:

  1. Probeer eens aandachtig moe te zijn... In volle aandacht volgen hoe het lijf steeds anders wordt, humeur misschien ook verandert, eetgedrag, bewegingen, gedragingen, etc. Steeds nauwkeurig gadeslaan.
    Een geweldige Zijnservaring kun je hierin hebben en waarschijnlijk nog meer, maar dat mag je zelf ontdekken. Haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ga een poging wagen hihihi...
    groetjes en nogmaals dank voor je pittige reakties.

    BeantwoordenVerwijderen