Dit blog gaat over;



In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!









donderdag 30 juli 2009

Het leven als ontdekkingsreis; inleiding:

Vorige keer vroeg ik me af; ben ik er aan toe om mijn ont-dekkingsreis naar Kracht al op dit weblog te zetten? Na kort overleg met "hetzelf" ( smile hoort hierbij@ ) besloot ik het inderdaad te doen, ondanks dat het nog wat kwetsbaar voelde. Maar het was goed, want in mijn hart wist ik reeds dat het geen pretentieus gebabbel was.Deze keer waag ik mij er aan mijn ontdekkings reis te beschrijven die het leven voor mij is, juist via een weblog omdat ik merk dat door het feit dat mogelijk anderen mee lezen ik extra mijn best doe het zuiver en oprecht te houden en niet te vervallen in gezeur. Daar gebruikte ik ooit, in een ver verleden mijn dagboeken voor! Al reeds lange tijd schrijf ik op een heel andere manier, en dan nu als extra dimensie; op mijn Spijkerbed.

Aangezien ik, zelfs letterlijk genomen, een geboren entertainer ben, doet het mij op voorhand al plezier! Entertainer, als zijnde schoon en zuiver geboren ( zo is namelijk mijn vroegste herinnering ) ben ik vrij uit kunnen zijn tot, pakweg, mijn vijfde jaar. Daarna begonnen de soms harde levenslessen...geboren in een gezin waar ongeluk en pijn zouden gaan overheersen. Maar één ding is vooral achteraf mooi; er was liefde dat wel. De soms verstikkende van mijn moeder en de vaak kwetsende en vernederende van mijn vader! Toch liefde..raar hè?

Tot zover mijn inleiding, met als laatste opmerking; Zijnde entertainer, schrijvende, schilderende, fotograferende en geboeid door mensen en mens zijn...zie ik hier naar uit.

Het laat zich nog raden wat het gaat worden....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten