Dit blog gaat over;



In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!









donderdag 30 juli 2009

Weinig vazen....hoezo?









Vreemde vent ben ik eigenlijk....een vriendin van me zag op mijn Spijkerbed mijn vazen en zei; O!..Is dat alles? Blijkt dat ik zelfs voor mijn vazen vaderlijke gevoelens heb.... "Kom niet aan mijn kinderen", dacht ik en prompt ben ik al mijn kroost op de foto gaan zetten. ( hopelijk worden mijn zoons nu niet jaloers op mijn vazen..) Dus heb ik dat deel van mijn gezin ongecensureerd op de foto gezet, ongewassen en kris kras door elkaar.
Freud buiten beschouwing gelaten ben ik meteen eens gaan na denken wat vazen voor mij betekenen....Ze prikkelen mij tot verdere creativiteit, er kunnen bloemen in maar je kan ze ook als sier object een mooie plek geven, hetgeen weer uitnodigt tot...enz, enz.
Verder laat ik het even bij luchtig gebabbel....( jippie!!! ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten