Dit blog gaat over;In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!

donderdag

Via een vervelende omweg.


Uiteindelijk lijkt het zover te zijn, namelijk dat wat mijn huisarts reeds vermoedde voordat hij me naar de dermatoloog verwees. Een bacteriële infectie, opgelopen in een periode van sterk verminderde weerstand!
Toen ik een paar maanden geleden de eerste verschijnselen kreeg vond hij het niet 'verantwoord' als huisarts hiermee te gaan 'dokteren'. Achteraf jammer, want zijn inschatting bleek juist betreffende de aard van de infectie.
De dermatoloog vond het blijkbaar nodig een beetje te gaan experimenteren, met als dekmantel "wij weten ook niet alles".
Het ingekorte verhaal, vanzelf persoonlijk ingekleurd vanwege onvrede over de behandeling; ik ben weer terug bij m'n huisarts die de zaak gedegen aan pakt, ook vanwege het feit dat de symptomen niets te raden meer over laten!
Er is weer hoop, hoop die ik ook ga richten op het verbeteren van mijn gemoedstoestand en andere zaken die mijn geest vertroebelen.
Nog even rustig aan met bloggen, dat wel.

5 opmerkingen:

 1. Ja, achteraf jammer van de verloren tijd.
  Hij kon ook niet weten dat de dermatoloog er ook niet uitkwam.
  Maar nu kun je vooruit met de behandeling en hopelijk werpt het snel vruchten af en ben je nu snel van alle ellende af.
  Pas goed op je zelf en hou vertrouwen dat het weer goed komt.
  Fijne dag vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O lieve Walter, wat naar voor jou: je hebt beslist een vervelende én onvruchtbare periode achter de rug en ik hoop zo voor jou dat het nu eindelijk de goede kant met je opgaat! Verzorg je zelf goed en verwen jezelf van tijd tot tijd (eigenlijk altijd) dat werkt het genezingsproces in de hand!
  Bedankt dat je nog eens langs kwam, bij het maken van het matrassen-item heb ik aan jou gedacht, en zie eens? Je hebt het inderdaad gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Walter,
  Ook ik ben erg blij voor je dat er eindelijk wat duidelijkheid voor je is.
  Nu kun je weer met een gerust hart naar de toekomst kijken.
  En ik heb ook nieuws, ik kan warempel na een half jaar mijn volgers weer zien en bij anderen ook, dus ik kan weer reageren.
  Kan jij mij inmiddels wel weer aan klikken of ben ik nog steeds uit je systeem?
  Ik hoop ook dat, dat goed komt.
  Maar eerst jij, zorg inderdaad goed voor je zelf.

  Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. inderdaad een vervelende omweg!
  hopen dat het nu snel de goeie kant op gaat
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig dat er nu weer schot in de zaak komt. Ik hoop dat het helpt en je gauw weer "lekkerder in je vel" gaat zitten.

  BeantwoordenVerwijderen