Dit blog gaat over;



In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!









dinsdag 29 december 2009

En toch gaat het langs me heen...


Elke dag is Rob in mijn gedachten en elke dag brand ik een kaarsje en steek ik wierook aan....
Omdat ik me daartoe verplicht voel? Integendeel, het gaat min of meer langs mij heen. Via via hoorde ik dat een medium contact heeft gehad met hem en dat hij in vrede is.
Het zal wel dacht ik...en toch ging het langs me heen.
In vrede, daar?
Omdat wij dat graag willen horen, opdat wij ons niets hoeven te verwijten misschien? O pardon, ik zeg wij en dat hoor je niet te doen. Je mag alleen namens jezelf spreken.
Mag ik dan namens mijzelf zeggen dat ik zijn rust en vrede nog niet voel?
(zal wel komen omdat ik een "ongelovige" ben..geloof jij dat, Rob?)

2 opmerkingen:

  1. Toen mijn vader stierf heb ik heel erg geprobeerd contact met hem te krijgen. Want waarom zou een medium die hem niet kent dat wel kunnen en ik niet? Het is vervelend maar tot heden lukt het me niet contact te krijgen. Wel had en heb ik zo sterk het gevoel/idee/intuitie dat ik contact heb met een vrouw (een stoere sterke dame, iemand om U tegen te zeggen) die "vertelde" dat mijn vader zich rotgeschrokken is en in een soort opvang ligt en dat ze vooe hem zorgen. Ik vond dit alles kloppen. Mijn vader was verward en het zou raar zijn wanneer hij "daar" ïneens in vrede zou zijn.
    Ik vind het fijn te bedenken dat mijn vader zijn eigen pad verder gaat. Wat ook zijn pad is, hij moet het zelf doen. Wel zou ik het fijn vinden af en toe van hem te horen.

    Misschien is alles wat ik schrijf grote flauwekul, ik weet het niet, het is zo gegaan, misschien is het wishful thinking, dan is het maar zo. Het voelt in ieder geval goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geri, ik vind het alles behalve flauwe kul!
    Zo kreeg ik zelf op een bijzondere manier door dat mijn moeder in vrede verkeerd en los is van alles.
    Dat van Rob is, zoals je zult begrijpen, een puur persoonlijk gebeuren en heeft vooral te maken hoe Rob en ik met elkaar omgingen.
    Dat over je vader klinkt zeer aannemelijk...ik kan me daar best in vinden hoor!
    groetjes...

    BeantwoordenVerwijderen