Dit blog gaat over;In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

vrijdag

Terwijl je weet dat je belazerd wordt!Wat kan een mens doen?
Wat kunnen we doen aan die bizarre huurprijzen, terwijl je weet dat die wooncorporaties vaak corrupt zijn en geld verdienen over de rug van de huurders.
En wat kan je doen aan die hoge ziektekostenverzekeringen die er gigantische 'strijkstokken' op na houden!
En dan de banken...tja, dan hebben ze het over verlies geleden, terwijl ze gewoon eens wat minder woekerwinst hebben binnen gekregen.
De duvel schijt nog steeds op de grote hoop, ja zo is die uitdrukking.

Weet je, ik gooi er een leuk kerstplaatje bij om de boel te verzachten.

7 opmerkingen:

 1. Tja, misschien is het een oplossing om het kabinet op diezelfde hoop te gooien en een ander kiezen, maar of dat gaat helpen...?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ....en nog verzacht dat plaatje gevoel niet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We kunnen heel veel doen, maar we doen het niet, we staan er bij en kijken ernaar, we worden graag besodemieterd want dan kunnen we zeggen dat we belazerd worden.
  De elite verdeeld en heerst, zo was het vroeger en zo is het nu, en wij klootjesvolk kloten maar wat aan en hopen dat we erbij horen.
  En hemel en de verdoemenis van de hel is ook niet meer geloofwaardig, kan je nog wel biechten..... de opgestoken vinger van meneer pastoor corigeert niet meer, maakt zelfs geen indruk meer, hij heeft de collectezak ook in zijn zak gestoken.
  De barricades zijn opgeruimd, en we zijn te lamlendig om die weer op straat te gooien..... en daar waar het nog gebeurd, zijn we het niet eens aan welke kant van de straat.
  Gewoon weer de guillotine op het marktplein zetten en een paar koppen laten rollen...... zullen ongetwijfeld dan weer de verkeerde koppen zijn.
  En terwijl andere een bodemloze zak hebben waar de miljoenen en meer in verdwijnen, maak ik me druk over dat gat in mijn zak waar die paar € uit dreigen te vallen..... shit waarzijn ze gebleven.? .....

  En zo kan hij wel weer......... Walter, gegroet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeer veel dank voor je uitgebreide reactie. En inderdaad maar eens kijken wat we (ik) er wel aan kan doen!

   Verwijderen
  2. Soms stoppen die vingeres niet en dan staat er veel, teveel en dan ja..... sorry.

   Verwijderen
  3. Je bent zeer welkom A, wel 5 A4tjes lang! ;-)

   Verwijderen
 4. de wereld wordt er niet beter op...
  prachtig kerkje, dat dan weer wel!

  BeantwoordenVerwijderen