Dit blog gaat over;In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!

zaterdag

Zeggen hoe het werkelijk is?

Gewoon jezelf zijn is toch een stuk makkelijker als de dingen goed gaan.
Op dit schrijfmoment ben ik erg mezelf...
Daar moet je natuurlijk in bepaalde stemmingen erg voor oppassen, voordat je het weet belt iemand 112 voor je en staat de straat vol met brandweerwagens, ambulances en politie!
Het is nu gisterochtend en net mijn bed uit, weer veel te vroeg en nog nachtkleding aan en blote steenkoude voeten...Ik ga je maar niet vertellen hoe die nachtkleding er uit ziet, volgens mij had Adam meer aan. ;-)
En dan maar een eigentijdse clip erbij met de vrolijke tekst;
'Je wordt er niet jonger op'...Hahaha
We moeten positief blijven, toch? 
;-)


12 opmerkingen:

 1. Ik begrijp je schrijven (denk ik) wel. Ik heb het ook weleens gedaan maar daarna meteen verwijderd. Soms is de nood zo hoog en wil je aandacht of begrip, liefde, een helpende hand luisterend oor. Al die mooie praatjes en teksten die je veel ziet bij mensen die het goed voor elkaar hebben(of het lijkt zo want vergis je niet hoeveel schijn er is) daar heb je niks aan als het niet goed gaat. Toch is dit niet het juiste medium vermoed ik. Het stoot uiteindelijk af-denk ik. Je doet er goed aan hulp te zoeken op een plaats waar je dat ook krijgt, al is dat niet simpel..weet ik ook. Sterkte !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met alle liefde voor iedereen die me hier een warm hart toedraagt...afgestoten op een blog in niet het ergste. Wat hulp zoeken betreft ben ik 'uitbehandeld'. Via een paar vrienden zoek ik weer naar de kracht die ik ook heb. Reacties zo als de jouwe helpen me, als klinkt dat misschien raar. En wat het bloggen betreft houd ik mij bijna vanzelf bij zoals ik het bedoeld het, zie mijn profiel. xxx

   Verwijderen
 2. Klinkt niet raar, raar vind ik wel de term 'uitbehandeld' wat wil zeggen dat ze gewoon niet weten hoe, in feite weten ze dat meestal niet hoor, is mijn ervaring. Ik hoef geen hulpverleners meer, ik weet het zelf beter.
  Fijn dat je die vrienden hebt! Want iemand die je bijstaat is wat je het hardst nodig hebt. Ik wens je toe dat je die kracht in jezelf terugvindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga toch even reageren op Margaretha: ik begrijp wat je wil zeggen en voor een groot stuk klopt dat ook.. maar er zijn nog mensen die het wel goed menen en ik vrees dat er bij Walter toch wel een deel komen op zijn blog :-)
  En nu ga ik voor mezelf spreken: als het mij niet zou aanstaan dan zou ik hier niet reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk zijn er mensen die het goed menen, ik ben er zelf een :) Maar ik merk zelf dat mensen afhaken als het (te) moeilijk wordt (dat bemerk ik ook wel bij mezelf hoor-het is heel menselijk) Op een blog reageren is een makkelijke manier. Je bepaalt zelf of en wanneer en als je geen zin meer hebt stop je gewoon. Vrijblijvend dus. In het echte leven is dat anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah ja..soms vergeet ik wel te verzenden, bij FaceBook click je op enter en klaar, doe ik ook op een blog weleens maar dan gebeurt er niks :)

   Verwijderen
 5. Ik zie het al gebeuren, 112 bellen en dan een stel van die brandweerjongens aan de rand van je bed,....... ;-) we zullen het verder maar niet hebben over die nachtkleding van je ;-)
  Want dan heb helemaal iets aan Jan uit te leggen...... ;-)
  Vraag me toch af of je dan ook jezelf blijft .... ? !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, gelukkig hebben Jan en ik geen geheimen voor elkaar.En wat je laatste vraag betreft, mocht dat gebeuren dat zet ik er een uitgebreid verslag van op mijn blog... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik meen dat ik nog had gereageerd maar zie het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan ga ik even kijken waar het is blijven hangen!

   Verwijderen