Dit blog gaat over;



In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!









donderdag 27 januari 2011

Koken is best leuk.


Dit keer was ik meer gericht op het koken dan op het fotograferen, soms is dat omgekeerd en vergat ik bijna wel eens er van te eten! 
(@@@)


Bij dit gerechtje heb ik gebruik gemaakt van; ui, knoflook, wortel, champignons en paprika.
Geroerbakt (?) en wat franse kruiden erdoor gedaan.
Twee eieren los geklopt met wat melk en over het (in ovenschoteltje) gerecht geschonken, nadat ik er eerst flink wat kaas over geraspt had. Paneer er over en 25 minuten de oven in.


Frites erbij en...het was lekker!

3 opmerkingen:

  1. Het ziet er ook lekker uit, fijn dat het je zo goed gesmaakt heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wordt het dan niet veel te gaar?
    Ik heb vandaag paprika, ui, champignon, wat zongedroogde tomaat met olie uit potje, een kruidentablet (peterselie) dat zo'n vijf minuten roerbakken, wat verse pasta erbij en klaar. Beetgaar!
    Misschien houd jij meer van gaar...?
    Met lasagne gaan de groente rauw mee de schotel in en dan vind ik nog altijd de groenten te gaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee hoor Ank, zolang je het niet al te lang roerbakt is het prima.
    Dan blijft de "bite" nog volop aanwezig.
    Hooguit als je konijn mee eet kun je klachten verwachten..
    (@)

    BeantwoordenVerwijderen