Dit keer was ik meer gericht op het koken dan op het fotograferen, soms is dat omgekeerd en vergat ik bijna wel eens er van te eten!
(@@@)
Bij dit gerechtje heb ik gebruik gemaakt van; ui, knoflook, wortel, champignons en paprika.
Geroerbakt (?) en wat franse kruiden erdoor gedaan.
Twee eieren los geklopt met wat melk en over het (in ovenschoteltje) gerecht geschonken, nadat ik er eerst flink wat kaas over geraspt had. Paneer er over en 25 minuten de oven in.
Frites erbij en...het was lekker!
Het ziet er ook lekker uit, fijn dat het je zo goed gesmaakt heeft.
BeantwoordenVerwijderenWordt het dan niet veel te gaar?
BeantwoordenVerwijderenIk heb vandaag paprika, ui, champignon, wat zongedroogde tomaat met olie uit potje, een kruidentablet (peterselie) dat zo'n vijf minuten roerbakken, wat verse pasta erbij en klaar. Beetgaar!
Misschien houd jij meer van gaar...?
Met lasagne gaan de groente rauw mee de schotel in en dan vind ik nog altijd de groenten te gaar.
Nee hoor Ank, zolang je het niet al te lang roerbakt is het prima.
BeantwoordenVerwijderenDan blijft de "bite" nog volop aanwezig.
Hooguit als je konijn mee eet kun je klachten verwachten..
(@)