Nee, echt een vreetzak ben ik niet hoor, maar doe 't graag.
Keukenprins, mwah...zo nu en dan.
Maar Hollandse pot?
Eigenlijk nooit, ik ben er niet goed in!
En dan toch ook maar het recept erbij
èn nog mijn andere hobby;
De recept poging;
Benodigdheden ( tja, zo beginnen ze meestal toch?) ;
Volkoren spaghetti, blikje tomatenpuree, 2 uien, 3 tenen knoflook, verse sperziebonen, oranje en gele paprika, geitenkaas en pommodore minitomaatjes.
(Effe uitrusten nu...)
Sperziebonen en reepjes paprika voorkoken, ong. 5 minuutjes.
De gesnipperde uien en knoflook in ruim olijfolie aanfruiten en dan de tomaten puree erbij.
Dan de voorgekookten....
(Uitgekookte opmerking, vind je ook niet?)
Bouillonblokje en wat oregano en basilicum.
Water erbij en flink laten smoren.
Tegen het laatst aan, de verkruimelde geitenkaas erbij.
Geloof me, het koken op zich is een stuk eenvoudiger voor me dan een recept typen.
Vergeet niet, ik doe het links en nog met één vinger ook!
Smakelijk, het ziet er heel goed uit..!!
BeantwoordenVerwijderenooo dat ziet er heerlijk uit zeg.
BeantwoordenVerwijderendit recept neem ik graag mee Walter.
Ik heb zo'n klein vermoeden dat we veel koud zullen moeten opeten ;-))))
BeantwoordenVerwijdereneen kookboek schrijven Walter, met jouw humor wordt dat een kaskraker
BeantwoordenVerwijderen