Dit blog gaat over;



In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!









zaterdag 9 juli 2011

Vreetzak of keukenprins?


Nee, echt een vreetzak ben ik niet hoor, maar doe 't graag.
Keukenprins, mwah...zo nu en dan.
Maar Hollandse pot?
Eigenlijk nooit, ik ben er niet goed in!


En dan toch ook maar het recept erbij
èn nog mijn andere hobby;
De foodfoto!



De recept poging;
Benodigdheden ( tja, zo beginnen ze meestal toch?) ;
Volkoren spaghetti, blikje tomatenpuree, 2 uien, 3 tenen knoflook, verse sperziebonen, oranje en gele paprika, geitenkaas en pommodore minitomaatjes.
(Effe uitrusten nu...)

Sperziebonen en reepjes paprika voorkoken, ong. 5 minuutjes.
De gesnipperde uien en knoflook in ruim olijfolie aanfruiten en dan de tomaten puree erbij.
Dan de voorgekookten....
(Uitgekookte opmerking, vind je ook niet?)
Bouillonblokje en wat oregano en basilicum.
Water erbij en flink laten smoren.
Tegen het laatst aan, de verkruimelde geitenkaas erbij.
Geloof me, het koken op zich is een stuk eenvoudiger voor me dan een recept typen.
Vergeet niet, ik doe het links en nog met één vinger ook!

4 opmerkingen:

  1. Smakelijk, het ziet er heel goed uit..!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooo dat ziet er heerlijk uit zeg.
    dit recept neem ik graag mee Walter.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zo'n klein vermoeden dat we veel koud zullen moeten opeten ;-))))

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een kookboek schrijven Walter, met jouw humor wordt dat een kaskraker

    BeantwoordenVerwijderen