Dit blog gaat over;In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!

woensdag

Wanneer ga ook ik overstag?
Zelfs mijn meest serieuze vrienden zijn bezig met....
Nee, laat ik eerst eens in het algemeen beginnen.
Wat zijn we eigenlijk nog zonder de computer, zonder internet of zonder mobiele telefoon?
Mijn eigen mf ;-) ( ik kort het maar even af, niet om extra schrijven te omzeilen hoor, want dan had ik deze uitleg niet getypt. .:-) ), dus mijn eigen mf neem ik alleen mee als ik reis om eventueel te kunnen melden dat ik later of vroeger kom. En wat mijn pc betreft, tja dat is de eerste handeling van de dag; aanzetten!
Gewoon ouderwets telefoneren doe ik vooral nog met mijn zoons, via Skype en andere internet mogelijkheden heb ik verbaal of getypt contact met de rest van 'mijn' buitenwereld.
Regelmatig heb ik het op mijn blogs over de behoefte om in stilte te leven en daar waar dat kan doe ik het ook! Zo heel, heel af en toe roept dat bij vrienden wat vragen op, maar ja, wat een mens ook doet of laat, vragen kunnen er altijd zijn. En wat te zeggen van vervelende misverstanden, als achteraf blijkt dat iets 'zo niet bedoeld' is. Teksten naar elkaar typen b.v., gisteren had ik dat nog. Ik vroeg me af door een tekst, is die persoon nou teleurgesteld of houdt hij het bericht gewoon kort?

Er gaat toch eigenlijk niets boven oog in oog staan met elkaar, maar ja, ook dan!

Terug naar het onderwerp, wanneer word ik ook zo'n vriend die regelmatig op zijn 'ding' kijkt, terwijl hij in gezelschap verkeerd?
Gelukkig heb ik er het geld niet voor (over?), dat scheelt nadenken..voorlopig.6 opmerkingen:

 1. Ja, zonder pc of laptop kunnen we niet meer.
  Ik ervaar het nu ook weer nu mijn laptop in de lappenmand zit en ik me nu echt zit te behelpen op mijn kleine nood toppie.
  Maar het gaat..!!
  Alleen even geen skype of even lekker surfen over het net.

  Fijne dag vandaag Walter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PC, telefoon, pen & papier ....het zijn communicatiemiddelen,
  Communiceren doe je nog altijd zelf...........

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, de druk van anderen is soms groot. Ik kan ook niet what's appen maar daar zitten anderen meer mee dan ik. Verder vind ik de aanblik in de wachtkamer of de trein van zappende en eppende medereizigers/wachtenden een eenzame indruk geven. Allemaal zo bezig met afzonderen maar toch contact willen maken met anderen via hun speeltjes.
  Nee, ik hoef nog even niet.... :))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voorlopig ja....tot dat ie het echt begeeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je in een mooie auto rijdt is daar niets mis mee zolang die mooie auto maar niet met jou rijdt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad Elly, nou heb ik toevallig totaal niks met auto's..maar ik begrijp wat je bedoelt. Maar wat ik eigenlijk bedoelde te zeggen in dit stukje... ;-)

   Verwijderen