Dit blog gaat over;



In feite gaat dit blog over alles wat een mens zoal in het leven tegen kan komen, weliswaar bekeken met een spirituele inslag ( alles heeft met alles te maken) maar wel het soort spiritualiteit dat terug te vinden en te herleiden is en naar het leven van alle dag. En natuurlijk geschreven vanuit een persoonlijke en altijd doorleefde visie. Liever geen theorieën die ik niet zelf aan der lijve heb ondervonden.
Daarnaast alles dat een mens inspireert tot een bewuste manier van in het leven staan.

Verder is mijn blog niet echt een 'per dag' blog, maar liever een blog dat je gewoon even leest.....

En verder vertegenwoordigt dit blog dat wat het leven mij brengt. Steeds weer nieuw en steeds weer anders!









vrijdag 18 mei 2018

Ondanks mijn groeiende woede!


Die woede op zich beschrijf ik later in dit stuk, maar nu gaat het eerst over;
Hoe ga je met woede om?
Het worden overigens geen tips, maar gewoon een verslag hoe ik nu zorg dat het me niet onderuit gaat halen. En dát gaat het zeker niet doen, integendeel zelfs.
Wat het in ieder geval niet meer met me doet is me onderuit laten halen door achterbakse hulpverleners die hun hele (duidelijk aangeleerde) trukendoos te voorschijn halen, want die geven me alleen maar braakneigingen.

( Tijdens het schrijven van dit stuk moet ik af en toe een fikse pauze nemen, min of meer eerst wat rust in mijn hoofd brengen.)

Voor de vaste bezoekers zal het wellicht duidelijk zijn waar die woede betrekking op heeft, voor de toevallige bezoeker zeg ik; Het gaat over wezenlijk aangedaan onrecht. Over schandalig behandeld worden op een manier die tegen alle mensenrechten ingaat!
Voor mij nóg steeds ongelooflijk dat dit heeft kunnen gebeuren in....Nederland!


Ja, een 'break' was noodzakelijk.
Wat ik in deze 'inrichting' elke dag weer tegenkom is meer dan walgelijk! En dan had een verzorgster nog de moed on tegen me te zeggen; maar u bent dan ook werkelijk hier de enige die intelligent en beschaafd is! Als ze het personeel zou bedoelen, had ik van harte gezegd; Ja, daar hebt u volkomen gelijk in!
Deze misselijk makende waanzin mag me echt geen jaren van mijn kostbare leven gaan kosten.
Toch weet ik nu al zeker dat, als ik weer zelfstandig woon, ik ze absoluut aan de schandpaal zal nagelen.
Alhoewel ik niet Bijbel vast ben zie ik wel dat Jezus mooie dingen heeft gedaan.
Hij heeft de schrift geleerden meedogenloos de tempel uitgeveegd.

Nee, een Jezus figuur kan en wil ik niet worden, maar strijden tegen waanzin en onrecht zal ik wel!

Dit stukje ga ik op geen enkele manier censureren....

Maar het allerergste van dit hele gebeuren is wel dat hierdoor alles in mijn wezen totaal op zijn kop is komen te staan! Wat dit met me doet reikt zoveel verder dan ooit te verwoorden is!
Alles wat mij schaamteloos is ontnomen valt totaal in het niet bij wat dit werkelijk met me doet.
Het enige wat ik op dit moment kan doen, is de gekte dood te zwijgen, inclusief een ieder die hier aan meewerkt en meegewerkt heeft....en ondertussen in stilte zo hard mogelijk door werken!




3 opmerkingen: